tirsdag 26. januar 2010

Ankommet Sri Lanka

Hei og hopp alle sammen! Etter a ha hengt utenpa (!) lokaltoget i ca 2,5 timer er vi na ankommet byen Kandy (som er like sweet som den hoeres ut som;) ) Vart opphold her i Sri Lanka startet i gar med et deilig bad i det indiske hav i solnedgangen etter et dogn pa reisefot. Temperaturen her er upaklagelig, rundt 30 grader, og sola steker. I dag er det valgdag, og vi venter i spenning pa valgresultatet. Blir det regjeringsskifte kan det resultere i portforbud og opptoyer i morgen, noe som vil si at vi ma vaere her pa hotellet en dag lenger for vi drar inn i jungelen og mediterer sammen med buddhistmunkene. Vi koser oss glogg ihjel og skal snart spise middag og spille poker pa taket:D

Hilsen Tone, Nina, Alex, Ragnhild og resten av globaljentene!

2 kommentarer:

kristian holte sa...

Høres ut som dere har det sånn passe. Poker og 30grader...hmmm. Her hjemme har vi ludo og minus12. Fortsett å blogge slik at vi her hjemme kan følge med dere... Kos dere masse og nyt hver dag:)

Anne-Kristine sa...

Godt å høre at dere er kommet vel frem! Vi følger ekstra godt med på nyhetene om valget disse dager. Takk for hyggelig helg på Moi!! Vi er ørlite grann misunnelige på dere nå ;-)

Ekstra hilsen til Tone fra oss i Lier