søndag 31. januar 2010

Herlig overraskelse!!

Endelig har vi klart aa faa igjen folelsen rompe aa laar etter noen dager med endelos meditering og "silent treatment", ikke det at enkelte av oss klarte aa holde kjeft, som Louise og Tone som hylende kom inn paa rommet vaart kl 4 om maarran aa trodde at vi hadde forsovi oss eller Silje og Astrid som ble angripi av blodigler.. Fikk vite mye mer om hvordan meditasjon og buddisme henger sammen, og hvorfor buddha mener man skal meditere, veldig spennende selv om de fleste av oss ble litt skuffet, Det som skulle vaere den fredfulle og harmoniske religionen endte opp med aa bli endelos og egoistisk for flere av oss! Men laererikt var det jo, baade for kropp, sjel og nyskjerrigheten.

I gaar fikk vi vandre litt fritt rundt i Kandy der vi smaashoppet litt og ellers utforsket byen for vi hadde felles middag paa "The Pub."
Det kommer vel ikke som en bombe naar jeg forteller at nyttaarsforsettet har sviktet og karmaen er snudd og at kvelden endte med matforgiftning for min del, og sverger hoylytt at jeg aldri skal spise melk og eggprodukter i utlandet igjen!!

I dag var det lagt opp for tur til Sigiria - et par timers gaatur opp og en times tid ned igjen, det var sikkert en herlig tur for resten av jentene, men igjen pga matforgiftningen, veske og energimangel ble det en rolig dag for meg. Tommy hadde en "liten" overraskelse til oss, mens jentene var paa gaatur dro vi til hotellet som da fantastisk nok er et 5 stjerners hotell, verdens forste miljovennlige hotel, bygget i samsvar med jungelen. Saa dere kan tenke dere hvor vakkert det er her!
Her laa vi aa slappet av til jentene kom til den saakalte lunchen vi skulle ha for vi egentlig skulle videre til et skikkelig "nedslitt sted med mye insekter"! Saa etter motet med en sliten gjeng og mye god mat ble bomben sluppet at det var her vi skulle bo og det var bare aa sjekke ut rommene - Det var mange lykkelige jenter her i dag for aa si det saann:)

Saa naa skal vi pynte og kose oss, nyte utsikten, bassenget, sengene og maten til i marra!

Store klemmer fra Renie

5 kommentarer:

Madeleine (mamman till Alex) sa...

Hehehe...kan tänka mig att alla globaltjejerna blev glada för att slippa "skikkelig nedslitt med massa insekter"...God bedring till Reine och stå på kära , duktiga tjejer!

Anonym sa...

Utrolig bra overraskelse. Imponert over Tommy, både over den - men også at han evnet å holde på den.

Morsomt med nyttårsforsett. De pleier å ryke i løpet av en måneds tid. Og for din del holdt det nesten...

Eirik sa...

Høres kult ut der nede

God bedring Renie.

Miriam Nygård sa...

HEIJA;)
Klart du blei matforgifta vettu, hvem ellers!!! håper det gikk fort over og alt er bare bra. høres ut som at dere er på verdens eventyr, i nedturer og oppturer. Hele familien her har det bra, og Elise var så fornøyd med bursdagen sin sååååå... Savner deg, men unner deg all opplevelsen da gitt! Bare husk å få med deg 10 fingre, 10 tær, og resten av hele Renie hjem. Hadde vært greit!
kose deg masse masse masse! Wohii!

Margarita sa...

Kan tenke meg det var slitsomt å sitte på rumpa i mange timer og ikke kunne prate... Det var litt dumt at det ikke var sånn som man forventet :) men er nok en herlig opplevelse for det! :D
Håper dere koste dere masse på det hotellet, og håper at du Renie er mye bedre nå! Er det noen bilder fra det hotellet?