onsdag 28. oktober 2009

Kenya i perspektiv =p

Hei alle sammen =)

Det er helt utrolig aa vaere i Kenya igjen. Vi har naa vaert her en og en halv uke, men vi har opplevd utrolig mye paa saa kort tid. Disse dagene har vi opplevd Kenya fra mange sider- og sett de store forskjellene. Vi var jo i Ngurunit og bode i manyatahytter, og i gaar tilbrakte vi dagen paa et spahotell.. Ganske rart aa vaere med paa saa forskjellige ting, men det gir oss jo et perspektiv paa forskjellene ogsaa.

Vi laerer saa mye paa turen, og det skjer noe hele tiden. Det er mange inntrykk aa ta inn, men det er utrolig interressant! Og det er spennende aa se og oppleve kulturforskjellene.
Spesiellt spennende var turen til Ngurunit og Maralal, for det var helt nye steder for meg. Var saa koselig aa se huset til Melissa, og besoeke barneskolen. Det var ogsaa helt utrolig aa bade i en foss ned fra et lite fjell langt ute I bushen, for saa aa danse masse med masaikrigere, sove i roeykfyllte hytter med lam, geiter, katter og masaier og saa bli angrepet av knitredyr paa natten- men alt har virkelig vaert en opplevelse!

Gleder meg ogsaa veldig til vi drar til Uganda paa fredag, da skal vi ta nattbuss i veldig mange timer foer vi ankommer loerdags morgen. Saa er det rafting, elvepadling og strikkhopp paa programmet, saa det kan jo bli spennende! Er saa gla for aa vaere paa tur, og gruppa er utrolig bra. Kjempekoselig aa vaere 13 jenter og Tommy, Melissa og Lino, saa gleder meg bare til alt vi fortsatt skal oppleve sammen! Haaper alt er bra med alle som er hjemme i Norge, hilser fra alle her =D

Varme Kenyaklemmer fra Ragnhild

1 kommentar:

martemor sa...

Kjære dere (og spesielt Ragnhild).
Tenk så heldige dere er!!! Dette er en fantastisk opplevelse, - noe dere aldri kommer til å glemme. Jeg er litt engstelig for det strikkhoppet.... Er det nå helt nødvendig å gjøre det?? Sjekk i alle fall at alle sikkerhetsregler blir fulgt.
Klem fra Martemor.