onsdag 28. oktober 2009

Tilbake i Nairobi!

Etter et lite besok i samburuland, mote med masaiene og hjemmet til melissa er neste destinasjon Nairobi igjen!
Det var utrolig godt aa faa alt det vi har opplevd den siste uka litt paa avstand og fordoyd alle inntrykk, og gjort seg en oppfatning av ting. Det maa vaere deilig aa bo i et samfunn der penger, tid og renslighet ikke har saa stor betydning. Bare man har tak over hodet, mat i magen, familie og venner rundt seg er man fornoyd. Laaangt ute i odemarken der man skulle tro at ikke en sjel levde, har de de smaa utrolig koselige manyattaene og dyrene som vandrer fritt omkring. Masaikrigerne er saa utrolig pene, med sterke farger, fjaer og smykker. Dere skulle hort de synge om kvelden, aldri hort liknende, det var helt herlig og sovne til.
Selvfolgelig klarte Renie aa bli syk i Ngurunit, med smerter i hele kroppen, feber, saar hals og tett nese. ikke det at det kom som en bombe! :P Men det gikk heldigvis fort over takket vaere Melissa aa hennes Coldcap piller og at Tommy og jentene passet saa godt paa meg!

Saa naa tilbake i Nairobi har hviledagen kommet og hele gjengen har vandret av sted til "luksus" hotellet borti street'n! Det var litt av en kontrast fra det vi har vaert igjennom, saa folte meg litt utilpass, men inrommer at det var utrolig herlig aa faa en varm dusj, trent litt, bada i bassenget og tatt litt steam... skulle bare vist hvor godt vi luktet hele gjengen!!
Siden vi luktet saa godt og var saa rene, kledde vi oss i finstasen, sminket oss og gikk ut aa spiste paa en etiopisk restaurant. Det var utrolig spennende god fingermat, saa det skal jeg absolutt spise igjen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kudos med geiteblodet Renie. Det hadde jeg aldri hatt guts til. :)